MEDYA

listeye geri dön

Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri İtalya'da Yeni Şubesini Açtı

Yüksek kalitede sızdırmazlık elemanları üretmenin, yenilikçi ve güvenilir sızdırmazlık teknolojileri sağlamanın yanı sıra müşteri hizmetlerine ve globalleşmeye her zaman önem veren Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri, dünya çapında 80’den fazla ülkede bulunan geniş distribütör ağı ve dağıtım ortakları aracılığıyla doğrudan veya dolaylı olarak müşterilerine ulaşmaya devam ediyor.


Kastaş İtalya Şubesi, 1 Ekim 2022'den itibarıyla İtalyan müşterileri için satış ve pazarlama departmanları, teknik hizmetler ve proje geliştirme ile tam olarak faaliyete geçti. Türkiye’deki genel merkezin üretim kabiliyetleri ve Almanya'da bulunan Kastaş Europe'un esnek lojistik seçenekleri ile desteklenen Kastaş İtalya Şubesi, hizmet ve ürünlerinin sürekliliğini sağlayacak deneyimli organizasyon yapısı ile İtalya müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor.

Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri olarak müşterilerimiz için dünyanın her yerinde ulaşılabilir olmak ve ürettiğimiz yüksek kaliteli ürünlerimizi müşterilerimize en kısa sürede tedarik etmek için küresel sızdırmazlık elemanları üreticisi olarak büyümeye devam ediyoruz.

newsletter checked

Kişisel verilerin korunmasına ilişkin aydınlatma metnini buradan okuyabilirsiniz.